Produkt

Et fleksibelt og nøglefærdigt produkt

Byg industrihallen med én kontaktperson – og ét samlet team. Du får en enkel og overskuelig byggeproces, hvor du har én kontaktperson, der har overblikket og er løsningsorienteret.
Læs om produktet

Proces

Effektiv byggeproces i 9 trin

Når du bygger med os, oplever du en byggeproces, der er glidende og effektiv. Din byggeleder har overblikket. Du skal blot tænke på dine forudsætninger til din industrihal.
Læs om processen

Drift

Industrihaller med minimalt vedligehold

Se frem til et minimum af vedligehold, når du har bygget din industrihal med os. Hallerne er opført i vedligeholdelsesfrie og holdbare materialer.
Læs om driften

Salg

Industrihaller i hele Danmark

Få en nøglefærdig industrihal. Blandt mange haltyper har vi erfaring med lagerhaller, serviceværksteder samt produktionshaller. Vi opererer i hele Danmark.
Få et møde

Cases

Industrihal på 2.000 m2

Ny industrihal for Ålsrode Smede- & Maskinfabrik.

Se video og billeder her.
Se vores løsning

Æstetisk hal i Lystrup

Halbyggeri for Stantræk på 800 m2.

Se video og billeder her.
Se vores løsning

Industrihaller med minimalt vedligehold

Når du har bygget industrihaller med os, kan du se frem til et minimum af vedligehold. De er nemlig opført i vedligeholdelsesfrie og holdbare materialer, der ikke kræver andet, end at du er med til 1- og 5-års gennemgang af byggeriet sammen med din byggeleder.

Når industrihallerne har brug for service af hvilken som helst art, er det os eller vores samarbejdspartnere på byggeprojektet, der udfører opgaven til mindst gene for din arbejdsgang. Alt bliver dokumenteret og kvalitetsikret.

 

"Vi har strålevarme i vores haller, som er isoleret med 150mm PIR-skum. Det ser ikke ud af så meget, men virkningen er forholdsvis stor. Når vi lukker ned fredag eftermiddag og lukker op igen mandag morgen ved en udetemperatur på minus 5-6 grader, så har vi et varmetab på omkring 4 grader på en weekend uden varme i hallen. Det siger lidt om, hvor godt isoleret det er."

– Brian Basse, direktør og ejer
Ålsrode Smede- & Maskinfabrik

Følg dine industrihallers papirer

Du kan følge al dokumentation, korrespondence og byggetegninger digitalt i dit projektrum, som du altid kan tilgå online.

Her kan du se udvalgte cases på industrihaller, vi har opført og vedligeholder.

 

Er du interesseret i et møde med os om din industrihal? Kontakt Henrik. Kontakt os