Produkt

Et fleksibelt og nøglefærdigt produkt

Byg industrihallen med én kontaktperson – og ét samlet team. Du får en enkel og overskuelig byggeproces, hvor du har én kontaktperson, der har overblikket og er løsningsorienteret.
Læs om produktet

Proces

Effektiv byggeproces i 9 trin

Når du bygger med os, oplever du en byggeproces, der er glidende og effektiv. Din byggeleder har overblikket. Du skal blot tænke på dine forudsætninger til din industrihal.
Læs om processen

Drift

Industrihaller med minimalt vedligehold

Se frem til et minimum af vedligehold, når du har bygget din industrihal med os. Hallerne er opført i vedligeholdelsesfrie og holdbare materialer.
Læs om driften

Salg

Industrihaller i hele Danmark

Få en nøglefærdig industrihal. Blandt mange haltyper har vi erfaring med lagerhaller, serviceværksteder samt produktionshaller. Vi opererer i hele Danmark.
Få et møde

Cases

Industrihal på 2.000 m2

Ny industrihal for Ålsrode Smede- & Maskinfabrik.

Se video og billeder her.
Se vores løsning

Æstetisk hal i Lystrup

Halbyggeri for Stantræk på 800 m2.

Se video og billeder her.
Se vores løsning

25 år med halbyggeri

Du får et team af effektive og kompetente eksperter i halbyggeri, når du vælger os til dit projekt. I 25 år har vi arbejdet intenst med halbyggerier lige fra fortidens lille snedkerværksted til nutidens teknologiske industrihaller. Det er din garanti for et tilfredsstillende og gennemtænkt resultat. 

Mestre i halbyggeri til industri

Igennem 25 år har vi bygget og projekteret halbyggerier til alle virksomhedsstørrelser. Gennem tiden har vi udviklet en naturlig sans for, hvad der fungerer. Det har betydet, at hele processen og det endelige resultat i dag er i topklasse – og vi bliver stadig bedre.

Vi bygger haller i hele landet og har særligt erfaring med halbyggeri til:

  • Alle typer industri
  • Udlejningsvirksomheder
  • Værksteder
  • Lagerhoteller
  • Smedefabrikker
  • Haller med velfærdsfaciliteter

Din byggeleder anbefaler

Fordi vi har været i branchen i 25 år, har vi også opbygget en viden og holdning til materialer og løsninger. Du vil opleve, at din byggeleder anbefaler dig de optimale materialer og løsninger til dit halbyggeri. 

Du får et fleksibelt og nøglefærdigt halbyggeri.

Her kan du se udvalgte cases på industrihaller, vi har opført og vedligeholder.

 

Kontakt os